Hale dla zakładów mięsnych to dobra alternatywa dla budynków murowanych - hale mięsne powstają szybciej i są tańsze w budowie. To ekonomiczne rozwiązanie dla wielu firm.

Hale magazynowe lub przemysłowe dla zakładów mięsnych  producenta Protan Elmark to hale namiotowe, których parametry już na etapie projektowym zostały przystosowane do przeznaczenia obiektu. Ścisła współpraca z klientem pozwala na stworzenie gotowej hali, która będzie w 100% odpowiadała potrzebom - nie tylko tym podyktowanym przez przepisy, ale również wynikającym z charakteru i specyfiki pracy danego przedsiębiorstwa.

Zastosowanie hal mięsnych od Protan-Elmark

Hale magazynowe

Nasze hale namiotowe z powodzeniem sprawdza się jako hale magazynowe do przechowywania materiałów stosowanych do pakowania produktów mięsnych. Dzięki możliwości rozbudowy obiektów o kolejne segmenty możesz dopasować obiekt do aktualnych potrzeb swojego przedsiębiorstwa, powiększając przestrzeń magazynową.

Najlepsze hale namiotowe tylko od Protan-Elmark
Ocieplenie hal dla zakładów mięsnych

Dla przedsiębiorstw związanych z przetwórstwem mięsnym przygotowaliśmy rozwiązania:

  1. niewymagające ocieplenia - poszycie ścian bocznych wykonane z pojedynczej warstwy powłoki PVC lub usztywniającej blachy trapezowej T-35;

  2. izolowane - poszycie ścian bocznych wykonane z płyty warstwowej PIR o grubości 60-120 mm.

Drugi wariant pozwala na utrzymanie stałej temperatury wewnątrz obiektu niezależnie od temperatury panującej na zewnątrz, hale mięsne izolowane mogą być uzupełnione o nowoczesne rozwiązania dachowe.

 Najlepsze hale namiotowe tylko od Protan-Elmark<br /> Ocieplenie hal dla zakładów mięsnych
Wariant dachu PVC

Wariant dachu PVC

Hale namiotowe dla zakładów przetwórstwa mięsnego wyposażone mogą być w dachy wykonane z PVC w różnych wariantach:

  • z atestowaną podsufitką antyskropleniową;
  • z izolacją (podwójna warstwa PVC z folią termoizolacyjną);
  • dach pneumatyczny (również z systemem HOT/COLD, który pozwala na dogrzanie w miesiącach zimowych).

Różnorodność rozwiązań dachowych pozwala na dostosowanie uniwersalnej hali do przeznaczenia, jak i okresu wykorzystywania.

Wyposażenie dodatkowe hal mięsnych

Proponowane przez nas hale mięsne wyposażone mogą zostać w dodatkowe elementy, takie jak m.in.:

  • bramy,
  • okna,
  • drzwi,
  • rynny,
  • wentylację,
  • odbojniki,
  • oświetlenie.

Bogata oferta rozwiązań każdego z tych elementów umożliwia stworzenie obiektu idealnie dopasowanego do indywidualnych potrzeb przedsiębiorstwa wynikających nie tylko z charakteru obiektu, ale i np. warunków zewnętrznych. Szerokie bramy, doświetlenie za pomocą światła naturalnego  lub sztucznego, systemy odprowadzania wody, systemy wentylacji - to tylko niektóre z udogodnień, w które możemy wyposażyć proponowane przez nas hale namiotowe. Zachęcamy do kontaktu.

Dlaczego warto wybrać hale od Protan-Elmark?

Jako producent hal namiotowych oferujemy nowoczesne rozwiązania - nasze hale produkcyjne, masarnie czy magazyny wyposażone mogą być w pakiet dodatkowych elementów o dowolnej konfiguracji, które pozwalają dopasować wielofunkcyjną halę mięsną do potrzeb firmy. Nasze hale ponadto cechuje:

  • niska cena budowy w porównaniu do tradycyjnych metod;
  • krótki czas realizacji - produkcja i montaż przebiegają sprawnie;
  • możliwość rozbudowy o dodatkowe segmenty;
  • mobilność.

Budowa hal z Protan Elmark to dobra inwestycja dla firm i zakładów mięsnych! Zachęcamy do kontaktu.

Dostępne
typy poszycia
Dostępne
typy poszycia
Dostępne
typy poszycia
Dostępne
typy konstrukcji
Dostępne
typy konstrukcji
Dostępne
typy konstrukcji
Hale stalowe do 120kg/m2 śniegu

Z nami będziesz w dobrym towarzystwie

Wybrani Klienci

Wyślij zapytanie

Administratorem Twoich danych jest PROTAN ELMARK
KLIKNIJ i dowiedz się więcej o ochronie Twoich danych.
Zgoda na przetwarzanie danych osobowych
Zgoda na kontakt w formie elektronicznej (e-mail)

Zadzwoń do nas

+48 690 690 510

Lub bezpośrednio z działem sprzedaży

Aleksandra Gronek
Kierownik Działu Obsługi Klienta
Agata Bogacka
Starszy Specjalista ds. Sprzedaży
Marta Turska
Starszy Specjalista ds. Sprzedaży
Agnieszka Kaczmarek
Starszy Specjalista ds. Sprzedaży
Łukasz Krzymieniecki
Ekspert Handlowo-Techniczny
Krystian Sałek
Ekspert Handlowo-Techniczny
Krystian Mizerny
Ekspert Handlowo-Techniczny
Hubert Włodarczak
Ekspert Handlowo-Techniczny
Marcin Bielawa
Ekspert Handlowo-Techniczny
Iwona Matyniak
Specjalista ds. sprzedaży
Agnieszka Rybarska
Specjalista ds. Obsługi Klienta
Marcin Janowski
Dyrektor Sprzedaży Eksportowej
Agnieszka Wysocka
Export Development Manager
Klaudia Rozmiarek
Menadżer Sprzedaży Eksportowej
Elżbieta Dunowska
Menadżer Sprzedaży Eksportowej
Hanna Majchrowicz
Menadżer Sprzedaży Eksportowej
Natalia Werno
Menadżer Sprzedaży Eksportowej
Mirosław Nawrot
Menadżer Sprzedaży Eksportowej
Magdalena Walczak
Specjalista Sprzedaży ds. Eksportu
Patrycja Smorawińska
Specjalista Sprzedaży ds. Eksportu
Natalia Skupniewicz
Specjalista Sprzedaży ds. Eksportu
Julia Nawojczyk
Specjalista Sprzedaży ds. Eksportu
Marta Rozmiarek
Specjalista Sprzedaży ds. Eksportu